14.2 C
Rokiškis
2024 / 05 / 29

Astrologinė prognozė kovo 27-ajai, trečiadieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Šiandien aiškinkitės santykius, kolegiškai dalinkitės patirtimi, žiniomis. Seksis tarpininkauti, derėtis, megzti bendradarbiavimą, partnerystę, bylinėtis. Galite gauti darbo, verslo užsakymą, už kurį bus neblogai atlyginta.

- Reklama -

JAUTIS. Ši diena skatins siekti tvarkos, švaros, pagalvoti apie savo išorinį įvaizdį. Jeigu eisite į darbo pokalbį, padarysite gerą įspūdį. Vakare galite tikėtis komplimentų ir kitų malonių dėmesio ženklų iš susidomėjusių asmenų.

DVYNIAI. Šiandien iš ryto būsite nusiteikę nerūpestingai. Gerai sutarsite su vaikais, smagiai šmaikštausite. Visgi popiet galite gauti pastabų dėl nekokybiško darbo ar informavimo netikslumų.

VĖŽYS. Gali būti, kad pavyks su nekilnojamuoju turtu, šeimos gerove susijęs sumanymas. Vakare pravartu sudalyvauti kultūriniame ar pramoginiame renginyje. Arba skirkite daugiau laiko vaikams, vaikaičiams.

LIŪTAS. Regis, nestokosite įdomių idėjų ir energijos joms įgyvendinti. Palanku preliminariai tartis dėl reklamos, bendradarbiavimo ar pan. Vakaras leis pasimėgauti žemiškais malonumais, pagerinti santykius su artimaisiais.

MERGELĖ. Šiandien galite sulaukti naujų pasiūlymų verslo, finansų, prekybos srityse. Galimos pajamos iš nuomos, komercijos. Regis, vakare susitiksite su tais, iš kurių galite tikėtis protingų patarimų.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Kuo iniciatyvesni ir veiklesni būsite, tuo geriau seksis. Galimi svarbūs sprendimai verslo ir asmeninio gyvenimo sferoje. Raskite laiko pabendrauti su tais, kurie patinka arba gali būti naudingi.

SKORPIONAS. Nebloga diena meninei veiklai, socialiniams interesams, labdarai. Tačiau tik nuo pietų bus palankiau dalyvauti triukšmingose akcijose, susibūrimuose.                 

ŠAULYS. Iš pat ryto imkitės spręsti aktualius klausimus, bendrauti. Jūsų sumanumas, ryšiai su draugais ir įtakingais pažįstamais gali padėti išspręsti kai kurias problemas. Nuo pietų stigs noro ir energijos rimtesniems darbams, bendravimui.

OŽIARAGIS. Nors dalykiniai reikalai kels abejonių, tačiau šiandien galima tikėtis palankesnio požiūrio. Naudokitės suteikiama pagalba projektų rašymui, renginių organizavimui arba galimybe pasimokyti iš daugiau sugebančių.

VANDENIS. Ši diena žada daugiau optimizmo ir toli siekiančių planų. Galite gauti svarbią žinią iš užsienio. Kai kurie susitikimai, kontaktai su specialistais arba naujienos gali turėti įtakos jūsų ateičiai.

ŽUVYS. Mintys suksis apie studijas, keliones, geopolitiką. Regis, gausite žinią, žadančią reikalingas permainas ar paskolą. Galbūt pavyks padaryti įspūdį įtakingam asmeniui arba užsimegs nauja reikšminga pažintis.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

Patrauklus CV: 4 taisyklės, kurios padės įsidarbinti

Norint sėkmingai save realizuoti profesinėje srityje, vien būti geru specialistu nepakanka. Svarbu ir tinkamai save pristatyti potencialiems darbdaviams. Tam daugeliu atvejų nepakeičiami išlieka solidus...

Bendrai per milijoną gyventoju turintiems Lietuvos miestams draudimo kompanija išdalins 1200 dūmų detektorių

Draudimo bendrovės „If“ užsakymu atlikta apklausa rodo, kad iš trijų Baltijos šalių lietuviai prasčiausiai rūpinasi savo saugumu, 24 proc. dūmų detektoriaus namuose neturi, o...

Meksikos įkvėpta nebrangi vakarienė: 3 išeitys, kad jūsų takai nesubyrėtų po pirmojo kąsnio

Ieškantys greitos ir paprastai paruošiamos vakarienės jau senokai atradę takus. Šis iš Meksikos kilęs patiekalas gali tapti tiek užkandžiu, tiek sočiu, bet nebrangiu pagrindiniu...

Lietuviai – puikūs pardavėjai: studentas pardavinėdamas knygas per vasarą užsidirbo 35 000 eurų

Jungtinėse Amerikos Valstijose, Našvilyje įvyko kasmetė pardavimų ir lyderystės kompanijos „Southwestern Advantage“ rengiama apdovanojimų ceremonija, kurioje lietuviai buvo pripažinti kaip vieni geriausių pardavėjų. Ypatingas...

Šiandien be žymesnio sniego. Vietomis pustys, bus žvarbu

Artimiausiomis dienomis orai išliks žiemiški. Epidemija, apie kurią garsiai nekalbama – serga daugiau nei ketvirtadalis šalies gyventojų » Šiandien be žymesnio sniego. Vietomis pustys, bus žvarbu. Vakarinėje šalies pusėje pietryčių vėjo gūsiai kai kur sieks 15–17...

Pagal specialią technologiją braškes auginantis ūkininkas įvardijo, koks bus derlius

Lietuviškos braškės jau puikuojasi parduotuvių lentynose. Anykščių rajone braškes penkerius metus auginantis ūkininkas sako, kad braškių derlius priklauso nuo kelių veiksnių: pirmiausia oro sąlygų ir šiltnamio, kuriame auga braškės, dangos. Vaida Budrienė, prekybos tinklo...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS