27.6 C
Rokiškis
2024 / 07 / 01

Astrologinė prognozė birželio 25-ajai, antradieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Tikriausiai pajusite, kad kažkas keičiasi, o jūs nieko negalite padaryti. Pasistenkite išsiaiškinti su tais, kurie tai inicijuoja. Nieko neprižadėkite, jei nesate tikri, kad ištesėsite.

- Reklama -

JAUTIS. Šiandien jūsų jausmai gali būti sutrikdyti. Saugokite reputaciją, laikykitės įstatymų ir stenkitės prisitaikyti prie aplinkybių. Neprovokuokite avarinių ir konfliktinių situacijų.

DVYNIAI. Jeigu ši naktis praeis ramiai, be paklydimų, tai diena žada intelektinį veiklumą. Galite susidomėti mokymais, konferencija, stažuote ar pažintine kelione. Būsite linkę planuoti ateitį, karjerą.

VĖŽYS. Šiandien gali būti svarbu apsispręsti dėl aktualių reikalų, santykių. Būsite nusiteikę eksperimentams, avantiūroms. Nederėtų skolinti ir (ar) skolintis pinigų, ypač jei tai gali jus padaryti labai priklausomus.

LIŪTAS. Matysite, kad kažkam esate reikalingi, tačiau jums kils abejonių, pavydo. Regis, jus painios skirtingos aplinkinių nuomonės. Tikėtinos techninės avarijos darbe, namuose ir kelyje. Neįsivelkite į rizikingas ir pavojingas situacijas.

MERGELĖ. Jeigu per šią naktį nepakenksite savo ar kitų sveikatai, tai prabudę be problemų imsitės darbų. Ypač seksis protinė veikla. Būsite konkretūs, rimtai argumentuojantys, įtikinantys.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Regis, teks daug bendrauti, skubėti. Ir jums, ir jūsų pašnekovams gali būti sunku susilaikyti nuo neigiamų emocijų, kritikos ir replikų. Kūrybinėje srityje sėkmė šypsosis žymiai plačiau. Ypač rūpinkitės vaikais, augintiniais.

SKORPIONAS. Diena bus tinkama namų ruošai, buitiniams reikalams. Per didelių tikslų sau nekelkite, nes ir be jų jūsų vidiniame pasaulyje daug emocinės įtampos. Visgi atrodo, kad niekas iš aplinkinių neįžvelgs jūsų nerimo ir jo priežasčių.

ŠAULYS. Regs, gerai jausite, kur ką reikia sakyti ir kaip elgtis. Visgi galite susidurti su neprognozuojamais žmonėmis. Pasverkite gautus pasiūlymus. Neskubėkite spontaniškai rizikuoti.

OŽIARAGIS. Regis, esate susiplanavę atlikti praktinius darbus ir gauti apčiuopiamos naudos. Šiek tiek sumaišties gali sukelti turtiniai ar verslo reikalai, konkurentų veiksmai, neatsargus vaikų elgesys.

VANDENIS. Jums vertėtų nusileisti ant žemės ir mąstyti racionaliau. Jeigu fanatiškai koncentruojatės į vieną reikalą ar nuomonę, jums tai gali trukdyti realiai suvokti situaciją. Naktį bus padidėjusi traumų, nelaimingų atsitikimų, gaisro tikimybė.

ŽUVYS. Regis, patikimiausias patarėjas šiandien bus jūsų vidinis balsas. Būkite santūresni tarp svetimų žmonių, nes lengvai galite sukelti apkalbas, nepasitikėjimą. Venkite rizikos kelyje.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

Šviesos diena – geriausia proga įžiebti kalėdines girliandas

Šv. Liucijos diena, gruodžio 13-oji, primena, kad iki Kalėdų liko vos 12 dienų. Lietuvoje ši šventė nuo seno minima kaip Šviesos diena, kai lauke...

Kaip išsirinkti dantis implantuojantį gydytoją?

Dantų netekimas yra rimta sveikatos problema, o tyrimas atskleidė, kad pusei lietuvių trūksta vieno ar daugiau dantų. Su tokia bėda susidūrusieji ieško patikimo odontologo,...

Balandžio 9-oji: vardadieniai, astrologija, dienos INFO

Balandžio devintoji, antradienis (antroji 15-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 265 dienos. Savo vardadienius šiandien švenčia Aurimas, Dalė, Dalia, Dalija, Dalius, Maja, Milnoras,...

Iš pietų artinasi šiltesni orai

Balandžio 11-os dieną žymesnio lietaus nenumatoma. Aukščiausia temperatūra 13–18, šiauriniuose rajonuose vietomis 10–12 laipsnių šilumos. Perkamiausios Audioknygos » Balandžio 12-os dieną vietomis, didesnė tikimybė vakariniuose rajonuose,...

Šiemet stojant į aukštąsias mokyklas minimalūs konkursiniai balai išlieka tokie pat kaip pernai

Šiemet stosiantiesiems į aukštąsias mokyklas priėmimo kartelė nesikeičia: kaip ir ankstesniais metais, norint pretenduoti į valstybės finansuojamą vietą universitetuose reikia būti surinkus bent 5,4, kolegijose – bent 4,3 konkursinio balo. Švietimo, mokslo ir sporto...

Ypatingam Šv. Velykų stalui – gardūs ir paprasti žinomų žmonių receptai

Viena gražiausių pavasario švenčių šiais metais bus kitokia, tačiau ne mažiau ypatinga. Juk pagrindiniu Šv. Velykų akcentu visuomet išliks gausios vaišės, šeimos susibūrimas prie stalo ir margučiai. Be kokių skanumynų šios šventės neįsivaizduoja žinomi...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS