9.5 C
Rokiškis
2024 / 10 / 05

Astrologinė prognozė liepos 6-ajai, šeštadieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Pamirškite varginamus reikalus ir pasilepinkite savaitgališku atokvėpiu. Patinginiaukite gamtoje arba padirbėkite sodyboje. Pravartu pabūti prie vandens ir pasisemti jo energijos.

- Reklama -

JAUTIS. Ši diena žada išvykų, susitikimų, flirto. Galbūt susitiksite su seniai matytais žmonėmis ir patirsite nuotykių. Sustiprės noras išlaidauti, lepinti save ir artimuosius.

DVYNIAI. Situacija bus palanki. Galite turėti reikalų, susijusių su nuosavybe, nekilnojamojo turto aktualijomis, pinigais, komercija. Būsite linkę dosniai išlaidauti gražiems daiktams, pramogoms, vaikų ir mylimųjų poreikiams.

VĖŽYS. Puikus metas pasižmonėti, skirti pasimatymus. Būtų prasminga paieškoti kelio į suartėjimą, romantiką, jei to trokštate – yra didelė tikimybė, kad jums pavyks. Galite gauti ar atrasti ir tai, ko visiškai nesitikite.

LIŪTAS. Šiandien nesinorės niekur skubėti, nieko veikti. Būsite tingiai, svajingai arba bohemiškai nusiteikę. Domins temos apie meną, madas, mistiką, meilę, gandus bei apkalbas. Svarbu visur jausti saiką, ypač vartojant svaigalus.

MERGELĖ. Regis, neišsisuksite nuo draugų, pažįstamų, o gal ir visuomenės ar publikos dėmesio. Būsite kviečiami į renginius, bendraminčių susibūrimus arba patys ką nors sėkmingai organizuosite. Tikėtina intriguojama pažintis.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Prasideda mėnulio jaunatis ir stipriausios jūsų ambicijos fiksuosis. Tai reiškia daugiau valios joms įgyvendinti, daugiau pasitikėjimo savo jėgomis. Galite pasižymėti scenoje, grožio kūrimo srityje.

SKORPIONAS. Vidinis polėkis jus skatins ištrūkti iš siaurų įprastos kasdienybės rėmų. Regis, ieškosite naujų saviraiškos, laisvalaikio praleidimo galimybių. Galbūt vyksite į kelionę ar renginį, parodą.

ŠAULYS. Šiandien nesivaržysite paišlaidauti maloniems dalykams, gražiems daiktams. Jūsų dosnumą gali žadinti susižavėjimas seksualiu asmeniu, noras padaryti įspūdį.

OŽIARAGIS. Regis, trokšite neįprastų potyrių, įspūdžių. Santykiai su dominančiu žmogumi pajudės norima linkme. Jeigu keliaujate, užmegsite naujų įdomių pažinčių.

VANDENIS. Būsite veiklūs ir darbštūs, nusiteikę susikurti geresnes gyvenimo ar poilsio sąlygas, pasirūpinti sveikata, mityba, asmenine higiena, stiliumi. Galbūt netikėtai įsigysite naminį gyvūną arba tam, kurį turite, skirsite žymiai daugiau dėmesio.

ŽUVYS. Šiandien rasite galimybių smagiai praleisti laiką, pradžiuginti vaikus, užmegzti žavių pažinčių. Galite sulaukti publikos pripažinimo, populiarumo, atrasti savyje naujų talentų.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

Rugpjūčio 3-ioji: vardadieniai, dienos INFO, Arbūzo ir bitininkų diena

Rugpjūčio 3-ioji – Arbūzo diena; Bitininkų diena. Rugpjūčio trečioji – 216-oji metų diena (šeštoji 31-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 150 dienų. Savo vardadienius...

Horoskopai spalio 19 dieniai

AVINAS. Šiandien jus domins ne tik įprastiniai reikalai. Galbūt teks tvarkyti su išsilavinimu, kultūra, idėjiniais įsitikinimais susijusius klausimus. Būsite linkę pasiduoti ne vien moraliai...

Naujųjų metų stalas paskutinę minutę: nustebinkite savo gamintais užkandžiais

Netrukus minėsime įžengimą į 2022-uosius metus. Ruošdami stalą Naujųjų metų šventei, galime būti dar kūrybiškesni nei per Kalėdas ir pagaminti naujus, o ne klasika...

Klaipėdiečiui apkarto prekyba naudotais automobiliais

Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos Vilniaus apygardos valdyba kartu su Vilniaus apygardos prokuratūra baigė ikiteisminį tyrimą, kuriame sostinėje registruotos bendrovės vadovas, gyvenantis Klaipėdoje, įtariamas neteisingų...

Laiku žemės mokestį sumokėjo pusė milijono žemės savininkų

Valstybinė mokesčių inspekcija (VMI) informuoja, kad beveik 511 tūkst. žemės savininkų laiku sumokėjo apie 31,7 mln. eurų žemės mokesčio: 499 tūkst. gyventojų (25,5 mln. eurų) ir 12 tūkst. įmonių (6,2 mln. eurų). Žemės mokesčio...

Dažniausiai buityje nutinkantys nelaimingi atsitikimai

Šalyje paskelbus karantiną didžioji dalis žmonių nuo pirmadienio pasiliko namuose: į ugdymo įstaigas nekeliavo vaikai, darbingo amžiaus žmonės pagal galimybes pasirinko nuotolinį darbą iš namų, nebūtinas išvykas atidėjo senjorai. Nors plintant koronavirusui namai dabar...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS