14 C
Rokiškis
2024 / 09 / 19

Astrologinė prognozė rugpjūčio 13-ajai, antradieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Išsisukti iš keblios situacijos jums padės sugebėjimas pasakyti tai, ką reikia, lanksčiai manipuliuoti situacija. Vakaras neblogas renginiams, susitikimams. Jeigu keliaujate, galima įdomi pažintis, akiratį praplečianti informacija.

- Reklama -

JAUTIS. Jeigu laukiate, kol aplinkiniai teiksis jus išklausyti, pakonsultuoti, suteikti paskolą ar grąžinti skolas, peržiūrėti dokumentus, ką nors atsiųsti, apmokėti ar suteikti, tai jums teks pasitelkti kantrybę. Visgi yra vilties, kad jūsų viltys pasiteisins.

DVYNIAI. Gali atsirasti naudingų sąjungininkų, užtarėjų, jei esate įsitraukę į konkurencinę kovą, politines peripetijas ar pan. Galbūt sulauksite pasiūlymo, kurį verta priimti.

VĖŽYS. Regis, negailėsite pinigų suplanuotoms atrakcijoms, turiningam laisvalaikiui. Malonų pokalbį bus galima paversti pasimatymu. Seksis ir dirbti, ypač kūrybinį darbą. Visgi tausokite save, rūpinkitės sveikata.

LIŪTAS. Mintys suksis apie tai, kaip geriau dėti pamatus asmeninei laimei, vaikų ateičiai. Vakare galite sulaukti malonaus dėmesio, viltingų pažadų.

MERGELĖ. Galite sulaukti atsakymo, susijusio su nuosavybe, kreditavimu, paskola, draudimo išmoka, paveldėjimu ar kt. Kiek prasčiau jausitės, jei šiuo metu esate toli nuo namų, keliaujate ar nerimaujate dėl išvykusių šeimos narių.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Būsite aktyvūs, jeigu jums aktualu tvarkyti reklamos, turizmo, logistikos reikalus. Nesigailėsite šiam vakarui pasikvietę svečių, surengę susitikimą, pikniką, nuvyksite į kiną ar kitokį renginį.

SKORPIONAS. Šiandien jums teks prisitaikyti prie įvairių žmonių ir situacijų. Galbūt atsiras stimulas diegti naujoves versle ar namų ūkyje, pirkti modernius daiktus, derėtis.

ŠAULYS. Pats metas po visų rūpesčių atitrūkti nuo kasdienybės, atsipalaiduoti. Labai svarbu įvertinti artimų žmonių ir savo interesus bei rasti balansą, kad visiems būtų gerai.

OŽIARAGIS. Jeigu sugebėsite susikaupti, tuomet iki pietų sėkmingai sutvarkysite darbo, verslo ar komercinius reikalus. Popietė palankesnė ramiam, turiningam atostogavimui.

VANDENIS. Rytas gali būti nervingas, su trikdžiais. Jeigu turite organizacinių sugebėjimų, kolektyvinės dvasios, kūrybingumo, galėsite tai pademonstruoti. Panorėję, vakare šauniai praleisite laisvalaikį su draugais, bendraminčiais.

ŽUVYS. Ši diena turėtų būti informatyvi, dalykiška, išskyrus kelis neprognozuotus sutrukdymus. Būkite ramūs, kantrūs, pasitelkite artimuosius ir tuomet lengviau su viskuo susidorosite.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

Astrologinė prognozė liepos 24-ajai, trečiadieniui

AVINAS. Jūsų reakcija bus sulėtėjusi, todėl vargins greitas tempas, kitų žmonių įkyrumas ir reiklumas. Pažįstamas žmogus gali prašyti abejotinos paslaugos. Labiau saugokite sveikatą. Pasitikrinkite,...

Astrologinė prognozė sausio 26-ajai, penktadieniui

AVINAS. Tikitės naudos, o galite patirti nuostolį. Verčiau nelįskite į abejotinas avantiūras, o darbines pareigas atlikite atsakingai. Neatsakingumas gali sukelti avarijas, gamybines traumas. Labiau...

Horoskopai liepos 3 dienai

AVINASDarbas pavyks, jei veiks komanda. Nevenkite pasitarti, mokytis pats ir pamokyti kitą. Stenkitės viską paaiškinti kiek įmanoma paprasčiau. Galite tikėtis nelauktos pagalbos pačiu laiku. JAUTISŠiandien...

Net perpus pigiau ir tik 15 minučių darbo: „Iki“ siūlo išsikepti pasakiškai skanių BBQ blauzdelių su ypatingu garnyru

Vieniems ketvirtadienis – mažasis savaitgalis, o „Iki“ pirkėjams tai ir didžiųjų akcijų pradžia. Naudingomis akcijomis garsėjančiame tinkle „Iki“ jau prasidėjo įvairios savaitgalinės nuolaidos. Kad...

Kaip atpažinti šilumos ar saulės smūgį

Įpusėjant vasarai ir vis labiau įsivyraujant karštiems orams, šiluma ir kaitri saulė gali suteikti ne tik daug džiaugsmo, tačiau ir sukelti įvairių negalavimų, taip sugadindamos ilgai lauktas atostogas. Tam, kad pavyktų išvengti neigiamo karščio...

Sveikos gyvensenos ekspertas: nepakankamas dėmesys sportininkų mitybai garantuoja traumas

Daug kalbant kokia svarbi mityba ypač sportuojantiems žmonėms, ekspertai pastebi, jog retas profesionalus sportininkas turi mitybos planus, o ką kalbėti apie sportuojančius paauglius ar mėgėjus. Pasak biomedicinos mokslų daktaro, sveikos gyvensenos ir mitybos specialisto...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS