23.1 C
Rokiškis
2024 / 09 / 19

Astrologinė prognozė rugsėjo 14-ajai, šeštadieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Šiandien turėsite galimybę pasidžiaugti draugų ir simpatijų dėmesiu. Kolektyviniame susibūrime, renginyje, kelionėje įvykę susitikimai gali būti reikšmingi jūsų ateičiai

- Reklama -

JAUTIS. Būtų gerai, kad sugebėtumėte atsikratyti minčių apie darbą, politiką, karjerą ir pasimėgautumėte komfortu bei ramybe. Raskite laiko atsipalaiduoti, pasirūpinti sveikata.

DVYNIAI. Regis, nekasdieniškai praleisite laisvalaikį. Galbūt turėsite progą leistis į kelionę ar pabendrauti su įdomiu asmeniu. Išsakytos mintys jums leis objektyviau pažvelgti į situaciją bei savo planus.

VĖŽYS. Ši diena skatins išlaidauti. Regis, norėsite pakeisti aplinką ar išvaizdą. Pasistenkite geriau apgalvoti norimą pokytį ir aklai nešvaistykite pinigų.


Daugiau informacijos apie nelaimes ir kriminalinius nusikaltimus Lietuvoje – portale 112info.lt


LIŪTAS. Jums šiandien bus itin svarbi antrosios pusės, draugų nuomonė. Partnerystė, bendrystė įgis didesnę vertę. Gali būti, kad pasijusite atakuojami neabejingai nusiteikusių asmenų.

MERGELĖ. Regis, nestokosite ūpo triūsti namuose, sodyboje, ką nors remontuoti, modernizuoti. O jeigu neslegia ūkiniai, praktiniai rūpesčiai, tai energiją norėsis išlieti sportuojant.  

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Šiandien būsite nusiteikę šėliojimams, nuotykiams. Galite tikėtis meilės potyrių, siurprizų iš vaikų, mylimųjų. Yra tikimybė, kad bus realizuotas troškimas, susijęs su šou pasirodymais, sportu, turizmu, žaidimais, lošimais, vaikais ar kt.

SKORPIONAS. Diena bus maloni, jei praleisite daugiau laiko su šeima ir pasistengsite, kad visiems būtų jauku. Nuoširdžiai pasikalbėkite, prisiminkite praeitį. Galbūt tai jums padės išspręsti kai kurias asmenines problemas, paleisti nuoskaudas.

ŠAULYS. Būsite pasiryžę daug nuveikti dėl artimų žmonių, draugų. Nemažai laiko sugaišite rašydami, naršydami internete arba kelyje prie vairo. Domins ekskursijos, renginiai.

OŽIARAGIS. Jus gali sudominti nekilnojamojo turto rinka, pastebėtas skelbimas apie vertingą daiktą ar galimą papildomą uždarbį. Regis, ir sodininkystė, bitininkystė, rankdarbiai, meistravimas teiks malonumą, ypač jei dėl to papilnės piniginė.

VANDENIS. Šiandien atgausite jėgas, pasitikėjimą savimi. Nuotaiką gali pakelti nuotaikingas renginys ar išvyka, pažįstamas žmogus, malonus pokalbis telefonu, susirašinėjimas socialiniame tinkle ar kt.

ŽUVYS. Regis, šiandien jūsų galvoje bus daugiau svajonių ir žymiai mažiau realybės. Kita vertus, jei užsiimsite namų erdvės tobulinimu, kils meniškų idėjų ir tai nenueis perniek. Iš pažįstamo asmens galite gauti gerą patarimą.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

ORAI: Antradienio dieną daug kur numatomi krituliai, daugiausia nedidelis lietus

Antradienio dieną daug kur numatomi krituliai, daugiausia nedidelis lietus. Vėjas pietvakarių, 8–13 m/s, šalies vakaruose kai kur gūsiai 15–17 m/s. Aukščiausia temperatūra 1–6 laipsniai...

Šviesioji ir tamsioji keto dietos pusės: vaistininkė pasidalijo patarimais, norintiems sulieknėti

Kiekvieną dieną daugiau nei 650 tūkst. žmonių visame pasaulyje į „Google“ paieškos sistemą įveda „keto dieta“. Šis griežtas mitybos būdas itin išpopuliarėjo prieš keletą...

Daugelis gyventojų sutiktų mokėti už geresnes ir greitesnes valstybinių gydymo įstaigų paslaugas

Viešosios nuomonės ir rinkos tyrimų kompanijos „Baltijos tyrimai“ atlikta gyventojų apklausa rodo, kad pusė dalyvavusių apklausoje šalies gyventojų per pastaruosius metus naudojosi vien tik...

Astrologinė prognozė kovo 17-ajai, sekmadieniui

AVINAS. Nuo pat ryto galite nekaip jaustis dėl sutrikusios sveikatos arba vienišumo. Derėtų patiems rodyti iniciatyvą, jei yra poreikis bendrauti. Ieškokite kontakto su giminaičiais,...

Užgavėnių valgiaraštyje populiariausi – blynai ir kakava

Užgavėnės – simbolinė šventė, žyminti šaltojo sezono pabaigą ir pasiruošimą pavasariui. Visoje Lietuvoje spalvingi persirengėliai ir įvairios kaukės varys iš kiemo žiemą, šaukdami „Norim blynų ir kakavos!“, o namuose ir biuruose kvepės įvairių receptūrų...

Kada 5G sulauksime Lietuvoje: triukšmo daug, pritaikomumas – negreitai

Nors apie 5G pastaruoju metu ir kalbama nemažai, sklando ir nemažai nepagrįstų sąmokslo teorijų, kurias skuba paneigti net valstybių vadovai, vis tik praktinio naujos technologijos diegimo dar reikės palaukti. „Gal jau ir turime automobilį, bet...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS