5.8 C
Rokiškis
2024 / 10 / 05

„Longo Group“ į naują paruošimo centrą Panevėžyje investuos du milijonus eurų

Ar jau skaitėte?

Šių metų pabaigoje, Panevėžyje, duris atvers naujas automobilių paruošimo ir aptarnavimo centras. Anot vieno didžiausių naudotų automobilių pardavėjų Baltijos šalyse „Longo LT“ atstovų, tai bus pirmasis šalyje tokio tipo paslaugų centras. Investicijos į jį siekia 2 mln. eurų. 

- Reklama -

Anot „Longo Group“ įkūrėjo ir vadovo Edgars Cērps, naujasis centras taps svarbia automobilių tiekimo grandinės dalimi ne tik Baltijos šalims, bet ir Lenkijai. Jame bus galima aptarnauti iki 12 000 automobilių per metus ir tai bus kone dvigubai daugiau nei anksčiau.

Naujame paruošimo centre bus atliekamas pilnas automobilio aptarnavimas, kuris yra svarbus parduodamų automobilių garantijos suteikimui.

„Naujame paruošimo centre bus atliekamas pilnas automobilio aptarnavimas, kuris yra svarbus parduodamų automobilių garantijos suteikimui. Taip pat automobilių plovimo, cheminio valymo, poliravimo, kėbulo ir interjero remonto bei dažymo, mechaninės diagnostikos, remonto ir padangų montavimo darbai. Kartu su šiomis paslaugomis, centre taip pat bus įdiegta 360 laipsnių fotostudija, kurioje kiekviena transporto priemonė galės būti profesionaliai įamžinta daugiau kaip iš 455 skirtingų kampų, apimant automobilio interjerą ir išorę“, – sako E. Cērps.

Pasak „Longo LT“ paruošimo centro vadovės Ugnės Jonelytės-Debeikienės, Panevėžyje įsikursiančio centro veikla bus optimizuota naudojant bendrovės sukurtą IT sistemą, su QR kodų technologija, kuri leis efektyviai valdyti darbo procesus ir užtikrins aukštą paslaugų kokybę. Pastaroji technologija bendrovei leis sutaupyti iki 180 tūkst. eurų per metus.

„Išmaniųjų technologijų pasitelkimas kasdieniuose procesuose ne tik sustiprins bendrovės, kaip lyderio naudotų automobilių rinkoje Baltijos šalyse pozicijas, bet ir kartu užtikrins didesnę investicijų grąžą akcininkams“, – sako U. Jonelytė-Debeikienė.

Pažangaus automobilių paruošimo ir aptarnavimo centro plotas sieks 3000 kv.m., jame taip pat įsikurs biurai, kurių plotas sieks 500 kv.m. Tuo tarpu automobilių stovėjimo aikštelės plotas sieks daugiau nei 6000 kv.m. Centre dirbs daugiau nei 75 profesionalų komanda.

- Reklama -

Bendrovės investicijos į naują automobilių paruošimo ir aptarnavimo centrą siekia du milijonus eurų. Didžioji dalis investicijų yra nukreiptos į gamybos procesų efektyvumo didinimą ir modernizavimą.

„Longo Group AS“ yra sparčiausiai auganti naudotų automobilių prekybos grupė Baltijos šalyse ir Lenkijoje, kurios obligacijos įtrauktos į „Nasdaq Riga Baltic First North“ obligacijų sąrašą. Grupė veikia nuo 2018 metų ir savo veikloje vykdo viso ciklo naudotų automobilių pirkimo ir pardavimo procesus. Bendra automobilių pasiūla Baltijos šalyse ir Lenkijoje viršija 1000 automobilių. Visoms parduodamoms transporto priemonėms suteikiama nuo dviejų mėnesių iki trijų metų garantija. Lietuvoje šiuo metu dirba daugiau nei 90 darbuotojų.

 

Šių metų pradžioje „Longo Group“ pripražinta „Financial Times“ kaip viena greičiausiai augančių Europos įmonių. Sąraše bendrovė užėmė 550-ąją vietą, tačiau tarp visų esančių Latvijos įmonių, „Longo Group“ rikiavosi 1-oje, o tarp visų automobilių sektoriaus įmonių Europoje –10-ąją vietą. 

 

TOP naujienos

E. prekyboje naujovių pasiūliusio Jonukas.lt planuose – robotizacija ir bepilotės skraidyklės

Dėl karantino ribojimų galimybių prekiauti fizinėse parduotuvėse netekusiems prekeiviams užsimoję padėti ir į visai kitą veiklos sritį nėrę verslininkai skaičiuoja pirmuosius rezultatus. Jų atidaryta...

Gero regėjimo paslaptis – tinkama elektros lemputė

Pati tinkamiausia šviesa mūsų akims neabejotinai yra natūrali dienos šviesa, kurios, deja, nepakanka ne tik šiuo tamsiuoju metų laiku, bet ir šiandieninio gyvenimo tempu...

Šiltesnių orų banga į Lietuvą plis šiauriniu anticiklono pakraščiu

Šiltesnių orų banga į Lietuvą plis šiauriniu anticiklono pakraščiu, kritulių bus nedaug. Šiandien žymesnių kritulių nenumatoma. Vietomis tvyros rūkas, rytą kai kur bus slidu dėl...

Keptai mėsai skirtų padažų – gausybė, bet tinkami ne visi: specialistai dalijasi rekomendacijomis

Šylant orams lauke vis dažniau pasklinda ant kepsninės kepamų gėrybių aromatai. Norėdami atskleisti tikrąjį ant grilio ruošiamų gaminių skonį, dažnai juos gardiname įvairiais padažais...

FNTT patikrinimai savaitgalį: daugiau nei šimtas karantino ir prekybos tvarkos pažeidimų, nelegalus darbas

Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos pareigūnai savaitgalį visoje Lietuvoje tikrino, kaip verslininkai laikosi Vyriausybės nustatytų karantino režimo sąlygų bei jų veiklą reglamentuojančių teisės aktų reikalavimų. Atlikta beveik 200 patikrinimų Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių, Panevėžio miestuose...

Astrologinė prognozė kitai savaitei

Astrologinė prognozė kitai savaitei, liepos 1–7 dienai. AVINAS Savaitės pradžioje jūsų gebėjimai, valia bus nukreipti pinigams uždirbti arba gyvenimo sąlygoms gerinti. Gali būti, kad pavyks pasirašyti naudingą sutartį, kažką sėkmingai parduoti ar įsigyti, įkurti įmonę, įforminti...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS